De HR adviesbureaus GITP – Results through People en Profondo hebben beide een solide reputatie en een jarenlange ervaring in het beoordelen van talent en het verder ontwikkelen van mensen en organisaties. Talent aantrekken, ontwikkelen en behouden is hun passie. Mensen en organisaties beter laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke context is hun missie. De overname van Profondo kadert in de groeistrategie van GITP – Results through People. Profondo opereerde tot nu toe vanuit Berchem. GITP – Results through People heeft kantoren in Berchem, Zaventem en Gent.

“We geloven in de toekomst omdat de visie van beide organisaties congruent is ten voordele van de continuïteit voor onze klanten. We delen hetzelfde DNA, nl. lange termijn partnership met onze klanten, kwaliteitsvol maatwerk, empathie en respect, engagement en gedrevenheid om het vooropgestelde resultaat te bereiken. De stevige wetenschappelijke basis en de tools van GITP brengen toegevoegde waarde en borgen onze kwaliteitsstandaarden. We zijn dus tevreden om samen met GITP aan de toekomst te gaan bouwen.” aldus Rita Becker, Managing Partner bij Profondo.

“Met de overname van Profondo zetten wij een mooie stap in onze verdere groei. De complementariteit qua klanten en sectoren waarin Profondo actief is, is een mooie aanvulling op ons aanbod. De ervaren consultants van Profondo delen onze visie op klantgerichtheid en kwaliteit. Met onze regionale kantoren in Berchem, Zaventem en Gent zijn we optimaal bereikbaar voor onze klanten en kandidaten”, zegt Karen Breugelmans, Managing Director van GITP – Results through People.

Adcorporate heeft de verkopers begeleid bij het verkooptraject.