Adcorporate Nederland

Adcorporate Nederland

Kerkstraat 28
5427 BD Boekel

Postbus 17
5427 ZG Boekel

T +31 (0)492-370080

BTW: 8109.89.967 B01
KvK: 17149247

Berrie Abelen

Specialismes: 

  • Klankborden
  • Scherp analyseren en waarderen
  • Onderhandelen

Berrie Abelen

In 2003 is Berrie gestart met Adcorporate, als doel bedrijfsovernames in Nederland beter te organiseren. Als directeur van Adcorporate Nederland is Berrie verantwoordelijk voor zowel de verdere ontwikkeling van Adcorporate als voor de uitvoering van complexe dossiers. Specialiteiten zijn waarderingsvraagstukken en onderhandelingen. Met ruim 100 transacties op zijn naam kan Berrie ervaringsdeskundige genoemd worden. Tel daarbij op het uitbrengen van boeken en schrijven van diverse columns om te komen tot een profiel van een volwaardig overnamespecialist.

Filip Demuyt

Filip Demuyt

Na zijn studie heeft Filip een tweetal IP opleidingscentra opgezet. In 2000 heeft Filip de vestigingen succesvol verkocht. Vervolgens is hij als bedrijvenadviseur bij een landelijke bank gaan werken om vervolgens in 2002 weer voor het ondernemerschap te kiezen in de vorm van DGA en oprichter van bedrijventekoop.nl en Adcorporate.

Elle Carels

Elle Carels

Elle is na het behalen van haar opleiding Directie Secretaresse/Management Assistente aan het ROC Eindhoven gaan werken in de advocatuur. In de tussentijd heeft ze met succes haar diploma behaald voor de opleiding Algemeen Zakelijk Nederlands aan het Schoevers te Eindhoven. Zij heeft ervaring opgedaan in verschillende bedrijfstakken op het secretarieel vakgebied. Sinds oktober 2011 versterkt Elle het team van Adcorporate.

Wiesje Hoebergen

Wiesje Hoebergen

Wiesje heeft na het behalen van haar HBO-opleiding in Breda diverse management ondersteunende functies vervuld. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in het bankwezen en de projectontwikkeling. Sinds september 2017 versterkt Wiesje het team van Adcorporate. Hierbij vormt ze het eerste aanspreekpunt vormen voor klanten, houdt ze zich bezig met het verwerken van cijfers, opstellen van informatiedocumenten en onderhoudt ze eerstelijns contact met kandidaten.