Finc Corporate Finance B.V.

Finc Corporate Finance B.V.

Prof. Asserweg 6
5144 NC Waalwijk

Postbus 1028
5140 CA

Edward Gaakeer

Specialismes:

  • Mediator bij aandeelhoudersgeschillen/scheidingen, ook privé. Belangenbehartiging van 1 van de partijen is tevens mogelijk
  • Onderhandelen
  • Allround adviseur (klankbord)

Edward Gaakeer

Per 1 september 2016 is Edward Gaakeer (1963) partner van Adcorporate voor de regio Midden-Brabant en een gedeelte Zuid-Nederland. Hij is sinds 1986 werkzaam als accountant en inmiddels enkele jaren directeur/eigenaar van Finc Accountants in Waalwijk. Zijn bovengemiddelde interesse voor corporate finance heeft ertoe geleid dat Edward bij Finc Corporate Finance bedrijfsaankopen en –overdrachten begeleidt.

Edward is enthousiast over de samenwerking met Adcorporate. “Vooral de deskundigheid van Adcorporate sprak ons erg aan. Door het partnerschap kunnen we onze advieskracht vergroten. Het netwerk van Adcorporate in het land van fusies en overnames biedt meerdere ingangen om kopende en verkopende partijen bij elkaar te brengen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van gecertificeerde processen en modellen voor onder andere bedrijfswaardering en uiteindelijk de overeenkomsten. Dat we daarbij ook frequent overleg hebben met andere partners is voor ons intern een belangrijke pré.”

Tip van Edward
“Voor de verkoop van uw bedrijf hoeft u niet te wachten tot uw pensioen. Op jongere leeftijd zijn er voor u vaak voldoende mogelijkheden om een vervolgstap te maken in uw carrière én om uw dromen waar te maken .