Rescoped

Hans ter Haar

Specialismes:

  • Strategie & Performance management
  • Interim / Change Management 
  • Corporate Recovery

Hans ter Haar

Hans te Haar (1963) is Partner van Adcorporate voor de regio Achterhoek en de Liemers. Met meer dan 20 jaar ervaring op zowel financieel als commercieel gebied ben ik in staat om een goede waardering op te stellen, proactief en doelgericht naar kopers en verkopers te zoeken en overnametrajecten succesvol af te ronden. Ook voor advies m.b.t. waarde creatie bent u bij mij aan het goede adres.

Wie bent u en hoe kan ik helpen
Heeft u plannen om een bedrijf te (ver)kopen? Of wilt u uw bedrijf in waarde laten stijgen. Als Bedrijfsovername specialist/adviseur bij Rescoped bied ik u persoonlijk onafhankelijk advies en praktische begeleiding gedurende het gehele overnametraject.

Door de samenwerking met Adcorporate wordt de kwaliteit van de dienstverlening van Rescoped bij bedrijfsoverdracht nog beter gewaarborgd. Daarnaast biedt het netwerk van Adcorporate in het land van fusies en overnames meerdere ingangen om kopende en verkopende partijen bij elkaar te brengen.

Om het traject van overdracht soepel en succesvol te laten verlopen werken wij samen met accountants, banken, en andere partijen.

Daarnaast kijken wij kritisch naar uw organisatie en komen wij met een deskundig en praktisch advies. Een verantwoord advies. Zodat u prettig en succesvol kan ondernemen.

Tip van Hans ter Haar
Het beroep van overnameadviseur of intermediair is niet beschermd. Dat trekt veel cowboys aan, zeker in een groeimarkt. Wees dus zorgvuldig met het selecteren van een intermediair. Een goede intermediair vervult een centrale rol in het proces, kan de vraagprijs op waarde schatten, weet hou hij moet onderhandelen en heeft verstand van financiële, fiscale en juridische zaken.